Pazar ritüelleri onları birbirine bağlı tuttu

babaadam

Aktif Üye
37 yaşındaki Bay Cannon, 30 yaşındaki Bayan James'in “kendimi kolayca birlikte hayal edebileceğim biri” olduğunu erkenden bildiğini söyledi. Yıldönümleri olarak kabul ettikleri 7 Kasım'da, Bayan James evinden çıktıktan sonra ona kız arkadaşı olmasını isteyen bir kısa mesaj gönderdi. Cevap vermedi.

Afropunk Festivali 2016'daki çift.Kredi…Kevin Harry

Kendisine şahsen sormak isteyen Bayan James, “Onu biraz terlettim” dedi. Bay Cannon gülerek, “Bu konuda kendimi biraz tuhaf hissettim” dedi. Gergindi ama aralarındaki bağa güveniyordu. O günün ilerleyen saatlerinde resmileştiler – kişisel.

2017 yılında birlikte Aşağı Doğu Yakası'na taşındılar. Her Pazar uzun yürüyüşlere çıkıyor, bisiklete biniyor, sanat galerilerini keşfediyor ya da yeni bir restoran deneyiyorlardı; bu geleneği sonraki yıllarda da sürdüreceklerdi.

2016 yılında Condé Nast'ta yeni işe alınan reklam satış temsilcisi olarak Bayan James'in iş yükü arttı. 2018 yılında pazarlama müdürlüğüne terfi etti. Bay Cannon perakende sektöründe çalışırken sanatına odaklanmaya devam etti. Çift, önümüzdeki birkaç yıl içinde mesleki hırslarının belli bir mesafe yarattığını söyledi. Bay Cannon, “Önceki yıllarla aynı değildik” dedi, bu yüzden “bağlantıda kalmak için pazar günlerine güvendiler.”

Washington DC'de büyüyen Bayan James, Condé Nast'ta kurumsal strateji ve stratejik ortaklıklar direktörüdür. Moda Teknoloji Enstitüsü'nden reklam ve pazarlama iletişimi alanında lisans derecesine sahiptir. Racine, Wisconsin'li olan Bay Cannon, sanatla ilgilenmek için 2009 yılında New York'a taşındı.

Pandemi perakende işindeki işi durdurunca Bay Cannon sanat dünyasında başka fırsatlar aramaya başladı. Geceleri sıkışık dairesindeki oturma odasını sanat stüdyosuna dönüştürdü. Bu çalışma, Nisan 2021'de Aşağı Doğu Yakası'nda artık kapalı olan Konut galerisinde düzenlenen “Bir Buluşma” başlıklı karma serginin parçası oldu.